Se videoen her: Fans frygtede i et kort øjeblik, at Christian Eriksen faldt om igen

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I et kort sekund frygtede fans, at Eriksen fik hjertestop igen.

Mest læste i dag

Under et dramatisk 'Boxing Day-opgør' på Old Trafford, hvor Manchester United fuldførte et imponerende comeback mod Aston Villa, blev fansene kortvarigt skræmt af en hændelse med Christian Eriksen.

Den danske midtbanespiller, der fik hjertestop under EM i 2021, snublede og faldt på banen, hvilket gav flere fans flashback til den tragiske episode i 2021.

Heldigvis rejste Eriksen sig hurtigt, da det ikke var helbredet, der var på spil.

Det skriver Sport Brief.

Kampen mellem Manchester United og Aston Villa var en vaskeægte ægte rutsjebanetur.

Aston Villa, der har Unai Emery i spidsen, kom hurtigt foran med 2-0, men derefter mistede de grebet om kampen.

I anden halvleg formåede Manchester United at vende kampen til en sejr efter to mål fra Alejandro Garnacho og et sejrsmål fra Rasmus Højlund.

Under kampen var der dog en detalje, som sendte hjertet op i halsen på flere tilskuere.

Christian Eriksen var på et tidspunkt helt alene med bolden, da han pludselig snublede. I et kort sekund fik fans deja vu til sommeren, hvor danskeren kollapsede i Parken.

Det var heldigvis ikke tilfældet, da Eriksen blot snublede, hvilket også kunne ses i splitsekundet efter, at han faldt til jorden.

Du kan se klippet, der rystede flere fans herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig