Seebach og kæresten afslører: Sønnike får sjældent navn

13/08/2021

Mathias Busekist

PR - Copenhagen Music.
Rasmus Seebachs kæreste, Julie Teglhus, kunne afsløre i et opslag på Instagram, at deres søn får et yderst sjældent navn.

Mest læste i dag

Rasmus Seebach og kæresten Julie Teglhus har som bekendt budt velkommen til en lille ny i familien, som nu endelig har fået sit navn - et navn, som ikke topper listen over populære navne hertillands.

Parret er nemlig kommet frem til, at deres søn, som kom til verden i juli, skal hedde Helmut.

Sønnens sjældne navn bliver bekræftet i et opslag på Julies Instagram-profil.

Det fremgår af Danmarks Statistik hjemmeside, at Rasmus Seebach og Julie Teglhus' søn kommer til at dele sit navn med blot 149 andre.

Den 41-årige popstjerne og hans 28-årige kæreste har i forvejen sønnen Holger på fire år.

Julie Teglhus kunne tidligere på året fortælle, da hun medvirkede i podcasten "To the Moon, Honey", at de, inden Helmut blev født, havde to ufrivillige aborter.  

Rasmus Seebach stoppede dog ikke her, da han også udgav børnebogen "Holgis og far". 

Forud for fødslen kunne Seebach fortælle til Ritzau, at han så meget frem mod familieforøgelsen - faktisk så meget, at hans hjerte var lige ved at eksplodere. 

"Når man ikke har prøvet det, har man svært ved at tro, at man kan elske så højt igen. Men det kan man jo. Jeg har i hvert fald altid følt mig lige så elsket som min storebror. Så et eller andet sker der inden i os, når der kommer et barn mere," lød det fra musikeren.

Anbefalet til dig