Seere raser: Hun snyder jo

10/10/20 09:34

Mathias Busekist

Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
Vild med dans’ trofaste seere er rasende på danseren.

De formåede at skrabe hele 25 point sammen for deres pasodoble, og de blev rost til skyerne af dommerpanelet. De formåede også at danse sig videre til næste runde. 

De får dog ingen rosende kommentarer fra dem hjemme i stuerne – tværtimod. 

Influenceren Emili Sindlev og partneren, Mads Vad, er nemlig i stor modgang efter man har fundet ud af, at Emili er tidligere konkurrencedanser og verdensmester i hip hop. 

De mange seere giver udtryk for, at det er snyd, da hun dermed ikke er en ’nydanser’, som programmet ellers bygger på. 

Parret er ikke enige

Det er dog ikke noget, som Emili Sindlev og Mads Vad mener, har indflydelse på konkurrencen. 

”Jeg gik til dans, da jeg var barn. Da jeg var ni-tolv år, og det var på børnehold. Det er noget helt andet, og det er mange år siden, at jeg har danset. Jeg har aldrig danset nogen af de her danse før, så det er jeg glad for, at jeg kan få lov at prøve,” siger hun til Ekstra Bladet

Mads Vad støtter sin partner i hendes udlægning og mener, at hun ikke kan bruge ret mange af de dansetrin, som hun lærte da hun var barn. 

”De skal også vide, at TV2 er så professionelle, og de gransker alle dansere, og har man danset standard og latin før, så er man bare ikke med i ’Vild med dans’. Så det kan give lidt ro til dem, der sidder derhjemme at vide, at det er fair game. Hvis I så Emili på en mandag, ville I tænke, at det der går galt på fredag,” siger Mads Vad til Ekstra Bladet. 

TV2 er dermed bevidste om, at Emili er tidligere konkurrencedanser, men de forsikrer seerne om, at det ikke vil bidrage til unfair konkurrence.