Sejren kan ende med at koste dem 30 millioner kroner

Foto: Shutterstock

Hvis Danmark vinder EM, koster det Danske Spil 30 millioner kroner

Danskerne spiller massivt på Danmark som europamestre i EM i fodbold, som fløjtes i gang fredag på dansk jord, når Tyrkiet møder Italien. Hos Dansk Spil oplever man en stor interesse fra danske spillere, fortæller bookmakeren i en pressemeddelelse. 

Flertallet af danskerne spiller altid med hjertet til slutrunder, men denne gang er optimismen uden fortilfælde.

"Halvdelen af omsætningen er sat på Danmark. Det er helt usædvanligt, og optimismen omkring det danske landshold gennemsyrer alle vores spil. Danmark giver odds 28 lige nu, hvor vi til tidligere slutrunder altid har tilbudt odds over 50,” fortæller oddssætter hos Danske Spil Peter Emmike Rasmussen.

Læs også

Hver femte bryder loven uden at vide det: Nu advarer politiet

Tiltrækker sig opmærksomhed

Andre lande tiltrækker sig også interesse fra de danske spillere, selvom det særligt er de rød-hvide, der er favoritter. Frankrig er spillernes næstfavorit med 18% af puljen. Kun 30 spillere tror på Slovakiet og Ungarn til trods for, at de giver pengene 400 gange igen.

Kane er Danske Spils favorit til at løbe med topscoreprisen til odds 6,5. Spillerne ser dog højere værdi i belgiske Lukaku, der er den mest spillede. Troen på de danske angribere følger slet ikke optimismen omkring holdet. Hele 36 udenlandske målscorer giver lavere odds end Christian Eriksen til odds 80, der er den danske spiller, Danske Spil og spillerne har størst fidus til. 

EM går i gang fredag aften, hvor Tyrkiet og Italien mødes på grønsværen. Danmark spiller sin første kamp mod Finland. Den kamp går i gang klokken 18:00 og vises på DR. 

Læs også

Mary og Frederik afslører: Her sker det

 

 

 

Læs også