Seks drenge endte i tumult foran Føtex - men kort derefter tager sagen en uhyggelig drejning

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Uoverensstemmelserne var mere end blot uvenskab.

Mest læste i dag

Mandag middag endte seks unge drenge fra en lokal skole i tumult foran Føtex i Fredericia.

Uoverensstemmelserne mellem drengene resulterede i, at en borger ringede til politiet og beskrev, at noget tumult var ved at gå i retning af et slagsmål.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Da politiet ankom til stedet, var de unge drenge forsvundet fra stedet, men det betød ikke, at politiet måtte gå tomhændede derfra.

Et vidne kunne nemlig vise politiet hen til en kniv, der var røget gennem luften, da drengene havde smuttet fra stedet.

“De har angiveligt en konflikt, og vi har fået navnene på dem, og nu skal vi have undersøgt, hvad det her handler om”, udtaler vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Mikkel Ross.

Vicepolitiinspektøren sætter i samme ombæring en streg under, at uoverensstemmelserne foran Føtex ikke havde noget at gøre med et tidligere ståhej ved ‘Ungdommens Hus’ den 12. september.

Politiet tager sagen dybt alvorligt - især fordi der efterfølgende blev fundet en kniv på stedet. Det samme gør skolelederen Pernille Aarøe Petersen på Fredericia Realskole, som er den skole drengene går på:

“Skolen tager hændelsen i går meget alvorligt. Skolen har fokus på de elever, som var i situationen og deres kammerater. Vi har et arbejde at gøre i samarbejde med elever og forældre”, skriver hun.

Skolelederen vil ikke uddybe yderligere, da hun mener, at dette indgår under ‘elevsager’.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig