Selvudnævnt djævel anholdt: Misbrugte børn og tvang dem til at spise menneskekød

09/6/20 10:15

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock
En selvudnævnte djævel misbrugte mindreårige seksuelt og tvang dem til at spise menneskekød.

Det lyder næsten for makabert til at være sandt, men desværre er denne hændelse ikke bare en historie.

Matteo Valdambrini, der efter sigende kendt som "Djævelen", er blevet beskyldt for at have ført en satanisk kult og overbevist mindreårige om at udføre seksuelle handlinger med ham ved at fortælle dem, at de ville modtage overnaturlige kræfter.

Misbrugte børn

En syg universitetsstuderende er blevet arresteret for seksuelt misbrug af børn og for at skulle have tvunget dem til at spise kød, der hævdes at være fra mennesker.

 

Matteo Valdambrini førte en satanisk kult og omtalte sig selv som "Djævelen". Nu er han blev arresteret i provinsen Prato, i den norditalienske region Toscana, efter at de grusomme beskyldninger kom frem. Dewt skriver Daily Star.

 

Valdambrini, der er kendt som "Il Diavolo" på italiensk, er blevet anklaget for 13 ting blandt andet seksuel vold, slaveri og at have billeder af overgreb mod børn.

Ville modtage overnaturlige kræfter

Han beskyldes for at have ført en sekt og overbevist medlemmer om at udføre seksuelle handlinger med ham, ved at fortælle dem, at de ville modtage overnaturlige kræfter.

Ifølge rapporter tvang han mindst 13 unge mennesker, til at udøve seksuel vold i Pratos skove mellem 2018 og 2019.

Lokale medier rapporterer også, at den mistænkte, der studerede ved Firenze University, fortalte sine ofre, at de var blevet valgt til at redde verden. Efter sigende valgte han sine ofre ved at lede efter sårbare mennesker online.

Det påstås, at han har oprettet et ”opstandelsesritual”, hvor han ville blive kvalt af nye medlemmer af sekten, herefter ville han lade som om han var død og derefter stå op som om han var genopstået.

Efter sigende truede han sine ofre med at rapportere overgreb og fortalte en pige, at hun skulle have sex med ham eller hendes syv-årige søster og forældre ville dø.

Han fortalte også sine ofre, at hvis de havde sex med ham kunne komme af med deres indre dæmoner.

Lokalavisen Corriere rapporterede, at ofrene på nytårsaften 2018 fik besked om at spise menneskekød, som han hævdede at have købt af en mand, der solgte kroppe i Firenze.
Det er stadig uklart, om kødet virkelig var menneskekød.

Ofrene skulle også være blevet tvunget til at sende nøgenbilleder af sig selv til lederen af ​​sektet, og da nogle af dem var mindreårige, er han blevet tiltalt for nogle usømmelige billeder og børneporno.

Sektens ritualer bestod angiveligt af fysisk vold, hvor ofrene blev bedt om at få deres arme bundet, så de kunne have overnaturlige kræfter "som vampyrer eller varulve".

Sagen er i gang i Italien, og der var først sat en lille undersøgelse i gang af fire ofre, men nu sagen vokset og yderlige undersøgelser i gang.