Dagens strømpriser er næsten ens over hele landet: Her bør du slukke for dine elapparater

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Priserne både øst og vest for Storebælt er stort set ens hele dagen.

Mest læste i dag

Strømpriserne er lave i dag.

Over hele dagen vil prisen per kWh ikke overstige 1 krone - hverken i Østdanmark eller Vestdanmark. Dog er der alligevel tidspunkter, hvor det bliver fordelagtigt at bruge strøm.

Klokken 09.00 vil prisen være 0,9 kroner på kWh, men i de efterfølgende timer vil prisen falde. Klokken 14.00 begynder det dog at vende, og der vil priserne begynde at stige igen.

Klokken 18.00 vil prisen på strøm igen være oppe på 0,9 kroner, hvorfor man med fordel kan slukke for sine elapparater i en time eller to. Prisen falder nemlig igen senere på aftenen.

Danske familier kan altså planlægge huslige gøremål som tøjvask eller opladning af elbiler til tidspunkter, hvor el er billigst.

Det er værd at bemærke, at alle priser nævnt er inklusive moms, men eksklusive eventuelle afgifter eller nettariffer, som også kan påvirke den samlede elregning.

Tjek priserne på din egen adresse

Priserne på el varierer fra time til time, og derfor kan der være masser af penge at spare ved at tilrettelægge opladning af bil, brug af tørretumbler etc.

Herunder kan du få et indblik i, præcis hvad du betaler per kW-time, og du kan følge udviklingen på din egen adresse ved blot at indtaste den i feltet, du finder øverst i nedenstående boks.

Graf og data er leveret af Elberegner.dk. Priserne er inklusive moms, og du kan vælge, om du vil se priserne med eller uden afgifter.

Anbefalet til dig