Seneste nyt fra Madeleine McCann-sagen: Nu er der fundet nye spor

Foto: Politi
Politiet er allerede begyndt at undersøge det nærmere.

Mest læste i dag

Efterforskningen af Madeleine McCann-sagen har taget en bemærkelsesværdig drejning, efter at politiet i sidste uge ransagede et reservoir i Portugal.

Det afsides beliggende Barragem do Arade-reservoir i Algarve, Portugal, blev gennemsøgt grundigt af politiet i kølvandet på, at reservoiret kunne gemme på bevismateriale i sagen om den forsvundne pige.

Reservoiret ligger omtrent 90 kilometer fra stedet, hvor den treårige Madeleine forsvandt under en familieferie i Praia da Luz i 2007.

Men nu er der nyt i sagen.

Efterforskere udvider nu deres søgning efter nye led i sagen, da nye billeder, der tilhører hovedmistænkte Christian Brueckner, har set dagens lys.

De afslører nemlig mulige spor, og derfor søger politiet nu videre efter informationer i to andre områder, der ligger omkring Praia da Luz, hvor Madeleine forsvandt.

Sådan skriver The Sun.

Opdagelsen kom i kølvandet på en gennemgang af mere end 8.000 fotografier, der tilhører Christian Brueckner, der er hovedmistænkt i sagen. 

Ifølge The Sun har en kilde har bekræftet, at tyske efterforskere havde identificeret Barragem do Arade-reservoir som et relevant sted, men der er også andre steder på billederne, der vækker mistanke.

“Detektiver forsøger at finde ud af, hvor disse steder er, og hvorfor Christian Brueckner tog billeder af dem”, lyder det fra The Suns kilde.

Indtil videre er det kun Barragem do Arade-reservoir, der er blevet gennemsøgt for spor af Madeleine McCann, da den hovedmistænkte angiveligt ofte havde besøgt dette sted.

Anbefalet til dig