Servitrice fik racistisk bemærkning på kvittering - se så hendes reaktion i den virale video

06/07/2023

Jesper Bengtson

Foto: TikTok
Den 19-årige servitrice reagerede prompte.

Mest læste i dag

En ung servitrice har fået masser af medvind på de sociale medier, efter at hun stod op for sig selv, efter at en gruppe teenagedrenge havde skrevet en ‘racistisk’ bemærkning på kvitteringen.

På trods af at servitricen, Amira, havde arbejdet på restauranten i ni måneder, fortæller hun, at hun aldrig har oplevet noget lignende. 

De unge drenge havde skrevet ‘sort’ i det felt, hvor de skulle have skrevet, hvor mange penge de ville have givet i drikkepenge.

Det skriver The Mirror.

Videoen af den 19-årige servitrices konfrontation mod de unge drenge har taget internettet med storm, og i skrivende stund har den over 6,2 millioner visninger.

Videoen kan ses i bunden af artiklen.

“Jeg var chokeret og tjekkede kvitteringen flere gange for at sikre mig, at jeg så rigtigt. Jeg følte mig direkte respektløs og vred”, fortæller hun om episoden.

Da hun så dem hænge ud uden for restauranten, tøvede hun heller ikke med at konfrontere dem med det samme, hvor hun sagde:

“Hej fyre, jeg vil bare have en smule afklaring. Hvad mente I med det?”

Det fik hun dog ikke meget ud af, da en af drengene blot svarede, at han ikke vidste, hvad gruppen mente med det.

Siden den chokerende oplevelse har hun ikke set drengene på restauranten eller i området. 

Hun fortæller yderligere, at hun er vant til, at teenagedrenge giver små drikkepenge, men at hun aldrig har oplevet noget lignende.

Du kan se videoen af konfrontationen herunder:

Anbefalet til dig