Shela gemmer på en hemmelighed

Nyheder
Shela gemte på en hemmelighed. Foto: Dyrenes Beskyttelse
Rottweilerblandingen Shela boede de første år af sit liv hos en psykisk syg mand.

Mest læste i dag

Da manden blev indlagt, kom Shela til Nordjyllands Internat, og her viste hun sig at gemme på en stor hemmelighed. Det fortæller Dyrenes Beskyttelse i en pressemeddelelse. 

Shela boede de første to år af sit liv på et landsted i Jylland. Hendes ejer var psykisk syg og havde derfor svært ved at passe sine dyr ordentligt. Heldigvis ringede mandens socialrådgiver til Dyrenes Beskyttelses  Vagtcentral 1812 for at få hjælp til Shela. 

Det viste sig at være lettere sagt end gjort, for selv om manden skulle indlægges, så ville han nødig af med Shela. Det lykkedes dog mandens socialrådgiver at overbevise ham om, at det var den bedste løsning. Shela kom derfor til Nordjyllands Internat i midten af oktober.

Gemte på en hemmelighed

Shela er en blanding af en rottweiler og en dogo canario, og hun er derfor en stor hund. Ud over en stor naturlig størrelse så hun også lidt overvægtig ud. Hun blev derfor skannet til sit dyrlægetjek, og det viste sig at Shela slet ikke var overvægtig – hun var drægtig og skulle have hvalpe.

"Vi har før haft hvalpe på internatet, så situationen var ikke ny. Det var dog vigtigt at sørge for, at vi kunne give Shela og hendes hvalpe de bedste rammer, så de fik en god start på livet. I første omgang forsøgte vi at finde den helt rigtige plejefamilie, men vi kunne desværre ikke nå at finde den rette i tide, før hun skulle føde. Vi  besluttede derfor, at Shela skulle have hvalpene på internatet, og hun fik hele isolationsstalden, så der var ro. Vi lavede herefter et vagtskema, så der altid var fagligt personale ved hende," fortæller Karina Fisker, internatsleder på Nordjyllands Internat.

Stjal alles hjerter

I slutningen af oktober fødte Shela otte fantastiske hvalpe. Tre piger og fem drenge. Fødslen var ukompliceret, og Shela havde det godt bagefter. Allerede inden hvalpene kom, stod det klart for personalet, at Shela var noget særligt, men det kom alligevel som en overraskelse, hvor kærlig og god en mor Shela var.

"Shela var godt tilpas i rollen som hundemor, og hun blev ikke træt af at passe hvalpene på noget tidspunkt. Hun var så kærlig og god overfor både dyr og mennesker, og hun kom virkelig ind under huden på os alle sammen," fortæller Karina Fisker.

Shela boede på Nordjyllands Internat i næsten tre måneder, og i den tid fik hun en helt særlig plads i medarbejdernes hjerter! Det var derfor med en lille tåre i øjenkrogen, da de vinkede på gensyn og held og lykke til Shela, da hun rejste ud i nyt hjem. Heldigvis får hun det skønt med sin nye familie, på landet i Nordjylland.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig