Sidney Lee er død

16/5/22 16:41

Nicolai Busekist

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Tv-kendissen Sidney Lee, der har deltaget i flere realityprogrammer, er afgået ved døden.

Sidney Hassel Hansen, som langt de fleste danskere kender under navnet Sidney Lee, er afgået ved døden. Den landskendte tv-kendis blev blot 43 år.

Hans dødsfald har Ekstra Bladet fået bekræftet af hans familie.

"Vi er i stor sorg. Vi har mistet vores elskede søn," lyder det ifølge Ekstra Bladet fra hans familie.

Familien har ligeledes forklaret, at de ikke ønsker at oplyse yderligere om dødsfaldet. Det vides derfor ikke, hvordan tv-kendissen, der var en af Danmarks første og mest kendte realitystjerner, har mistet livet.

Ekstra Bladet skriver dog, at de har fået oplysninger om, at politiet var til stede, da Sidney Lee døde.

Derudover har B.T. fået bekræftet af Martin Kajbjerg, der er vagtchef ved Københavns Politi, at der i dag er en sag, der er overgået Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

Årsagen til dette er, at det er rutine, at sagen bliver undersøgt af Den Uafhængige Politiklagemyndighed, hvis politiet har været til stede ved et dødsfald.

Sidney Lee var gennem sin karriere deltager i en lang række underholdningsprogrammer og realityshows. Faktisk var han med i så mange programmer, at han var indehaver af Danmarksrekorden for flest medvirkender i realityshows.

Blandt andet har han været med i programmerne 'Singleliv', '4-Stjerners Middag', 'Divaer i junglen', 'Fangerne på Fortet' og 'Dagens Mand'.