Sidste rose er givet i 'Bachelorette': Nu er der godt nyt fra TV 2

Af: Thea Andersen

|

20/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nu er der godt nyt til alle 'Bachelorette'-fans.

Lige nu læser andre også

I 27 afsnit har seerne kunne følge med i 'Bachelorette', hvor to modige bachelorettes, Julie og Mette, sammen med 18 mænd søgte kærligheden i smukke omgivelser i Mexico. Gennem sæsonen har seerne været vidner til dates, overraskende roseceremonier, tårer og ikke mindst forelskelser.

Nu har rejsen nået sin afslutning, da de to bachelorettes har truffet deres endelige valg og uddelt den allersidste rose til den mand, de ser en fremtid med. Men 'Bachelorette'-eventyret stopper ikke her!

TV 2 har nemlig bekræftet, at seersuccesen vender tilbage på skærmen næste år.

Det skriver BILLED-BLADET.

Optagelserne til den nye sæson vil foregå i begyndelsen af det nye år, og allerede nu søger TV 2 deltagere.

"Vi vil gerne føre formatet videre med en helt ny sæson af netop ”Bachelorette”. Vi planlægger at optage i starten af det nye år og søger allerede nu modige mænd og kvinder, der har lysten og modet til at begive sig ud det her dating-eventyr," udtaler redaktør på TV 2, Thomas Richardt Strøbech, og tilføjer:

"Vi har set et helt fantastisk engagement – både i form af det største antal seere vi nogensinde har haft på formatet, og i den grad også i form af de mange samtaler, tanker og diskussioner som både mænd og kvinder har delt i sendeforløbet. Det er lige præcis den fælles samtale, vi ønsker at bidrage til med vores programmer, og det er i den grad lykkedes her takket være vores modige og skønne medvirkende."

Du kan se, hvem af mændene, der får den sidste rose, her.

Hvis du er på jagt efter kærligheden og har lyst til at date i romantiske omgivelser, kan du tilmelde dig castingen på den nye sæson af 'Bachelorette' her.

Anbefalet til dig