Silas Holst afslører kæmpe brøler: Det havde han ikke regnet med

03/12/20 11:07

Sarah Steenfeldt

Foto: Daniel Stjerne/TV2
Nogle gange, så er tingene bare slet ikke som man havde forventet.
Kalenderen viser december, og det betyder for mange, at der i disse dage bliver julehygget rundt om i hjemmene. Den står måske på risengrød, julekalender på tv, og så skal der selvfølgelig pyntes op til jul. Sådan foregår det også hjemme hos ‘Vild med dans’-stjernen Silas Holst. For et par dage siden kunne danserens mange følgere på Instagram se, at Silas Holst havde været i gang med juleshopping.
“Nåede endelig lidt julegave shopping... handler åbenbart efter princippet - én til at give væk, én til mig selv. Én til at give væk, én til mig selv...!! Det fungerer meget godt,” konstaterede han i opslaget. Men helt så godt gik det ikke, da han valgte at online shoppe.
Foto: Instagram

Foto: Instagram

 
Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Glæden" ved online-shopping

I de seneste to opslag på Instagram afslører Silas Holst, at det godt kan gå galt, når man shopper online. Forventningerne til familiens juletræ levede i hvert fald ikke op til virkeligheden.

“Glæden ved at handle på internettet via Kina - så ser produkterne ikke altid ud som i reklamerne. swipe for at se hvordan familiens juletræ i år ser ud i virkeligheden. Jeg skal vist nok ud at finde et nyt,” slår han fast.

Og her stopper det ikke. For det gik galt endnu en gang for Silas Holst. Sammen med eksen Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf har Silas Holst børnene Maggie My og Bob Jones. Det var en gave til sønnen Bob Jones, der heller ikke helt stemte overens med de online billeder, der blev vist på internettet. 

“Det fortsætter i god stil. Har sgu svært ved at se hvordan Bob skal kunne ride på denne dinosaur!!! Godt tanken havde strejfet en og der derfor er købt back-up gaver,” skriver han i opslaget, der også er fyldt med emojis, der græder af grin.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram