Silas Holst afslører ny passion: "Det gør mig da enormt stolt"

Foto: Daniel Stjerne/TV2

Det har ikke interesseret ham tidligere - men nu bruger han meget tid på det.

Det er meget forskelligt, hvorvidt man nyder at bruge meget tid i køkkenet. For Silas Holst har det bestemt ikke tidligere, været madlavning som han brugte tid på - eller synes var særligt morsomt for den sags skyld.

Men sikkert ligesom mange andre, så har corona-nedlukningen givet ham en ny interesse - og det er altså madlavning. Det afslører han over for BILLED-BLADET.

Silas fortæller at hans kokkerier heller ikke ligefrem indbragte roser tidligere, der samgte hans mad nemlig ikke særlig godt. Men nu derimod - der lyder der stor ros fra spisende gæster i parrets hjem.

Læs også

Janni Pedersen advarer: Nu begynder det

Den populære danser fortæller også, at det oftest er kæresten Nicolai Schwartz der handler ind, mens det er Silas der står for selve madlavningen.

"Nu roser gæsterne min madlavning, og det gør mig da enormt stolt," lyder det fra Vild med dans-stjernen.

Han fortæller også, at noget af det han godt kan lide at lave, blandt andet er mad der tager lang tid at tilberede.

Afslører vildt vægttab

På trods af den nyopståede passion for madlavning, så har Silas Holst formået at smide "corona-kiloene", det afslørede han for nylig på sin Instagram-profil. Det var desuden ikke det eneste, der var smidt - Silas har nemlig også kvittet cigaretterne.

Efter Vild med dans sluttede i december, har Danmark været mere eller mindre nedlukket. 

Læs også

På fri fod: Safaripark beklager dybt

Og for mange - heriblandt Silas Holst - har det betydet, at der ikke har været mange danseforestillinger i kalenderen. Men nu bliver der efterhånden åbnet mere og mere op.

"Idag er en god dag! Runder 11 uger som ikke ryger, Corona kiloene er nu trænet væk siger vægten og ungerne flytter endelig ind i huset i eftermiddag, efter et par dage hos mormor/morfar," lyder det fra Silas Holst på Instagram, hvor han også deler et billede af sin nu top-trimmede krop.

 

 

 

 

 

 

Læs også