Silas Holst deler rørende opslag

Af: Ida Hansson

|

21/03/2023

Nyheder
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Silas Holst deler nu et rørende opslag med sine Instagram-følgere.

Mest læste i dag

Danser, skuespiller og musicalstjerne Silas Holst er en stolt far.

På sin Instagram-profil beretter han om, at han forleden var i Det Kongelige Teater for at se sin datter, otteårige Maggie, optræde i ‘balletskørt, knold og glimmer’.

– Hvem har optrådt her idag?? Nå ja – det har såmænd min datter!!! Tårerne trillede ud af øjnene på både far, bonus far, mor og bedsteforældre!!! Hold nu kæft, det er vildt af have børn nogle gange, skrive Silas Holst på sin profil.

Har selv været der

Silas Holst har selv prøvet at danse på Gamle Scene. Det gjorde han i forbindelse med ”Vild med dans”, hvor han senest dansede sammen med partneren Lise Rønne, skriver BILLED-BLADET.

Det må derfor være ekstra stort, at se datteren i balletskørt på scenen.

Se Instagram-opslaget her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig