Silas Holst handler i Netto til hverdag: Men hvis dette sker, kan han finde på at køre i Rema 1000

Foto: Photojournalist Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix
Foto: Photojournalist Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix
Silas Holst giver nu et indblik i sine indkøbsmønstre.

Mest læste i dag

I Danmark har alle deres egne præferencer, når det kommer til at handle ind.

Nogle går efter det billigste, og andre vil kun have bestemte mærker. Det er helt forskelligt fra person til person, og i den forbindelse sætter B.T. hver uge lup over en dansk kendis' indkøbsvaner.

Og nu er turen kommet til Silas Holst.

Den evigt populære danser løfter over for B.T. sløret for, at han elsker Netto, da de spørger ind til, hvor han handler i dagligdagen:

"Den ligger tæt på, og så kan jeg bare skidegodt lide Netto. De har altid de varer, som jeg skal bruge og har altid en masse spotvarer. Og jeg er sådan en sucker, der falder for det."

Han fortæller videre, at han gerne bruger mellem 1.000 og 1.200 kroner ugentligt, men at det også dækker over både to voksne og to børn.

Kan finde på at køre i Rema 1000

Selvom danseren er ellevild med Netto, så afholder det ham bestemt ikke fra at sætte sine fødder hos andre dagligvarekæder.

I og med, at han er en tilbudsjæger af en anden verden, så kan han sagtens finde på at sætte kursen mod Rema 1000, hvis han spotter en handel, der er for god til at sige nej til:

"Og så er jeg også én, der godt kan lide at kigge i deres reklamer og én, der kan finde på at køre til Rema 1000, hvis de har tilbud på kakaomælk. Jeg prøver at gøre det lidt fornuftigt."

Du kan læse meget mere om danserens vaner i B.T.'s artikel. Herunder finder du lignende artikler, hvor du får et eksklusivt indblik i danske kendissers indkøbsvaner.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig