Silas Holst indrømmer: Jeg lå søvnløs hele sommeren

Foto: PR

Da den nervepirrende dag endelig oprandt, havde Silas været søvnløs hele sommeren.

De fleste kender godt følelsen af, at en ny start på skole eller arbejde kan være nervepirrende. Især kan man sikkert huske første skoledag, hvor man var både spændt - og måske lidt nervøs. 

 

Ligeledes er det blandet, hvilke minder folk har med sig fra folkeskolen - for nogle var det en god tid og for andre en knap så god tid. Det kan Silas Holst skrive under på, han havde nemlig en hård tid i folkeskolen og det resulterede i, at han var særdeles nervøs op til datteren Maggie Mys skolestart.

 

Det fortæller han i radioprogrammet "Under nålen".

 

Han husker nemlig ikke tilbage på folkeskoletiden og mindes en god tid, tværtimod.

Læs også

TV 2-par deler lykkelig nyhed: Vil huske det for evigt

Silas blev mobbet i folkeskolen og det startede allerede den første dag, det fortæller han i radioprogrammet. I sit voksne liv har han derfor holdt foredrag om mobning og forsøgt at komme den til livs. 

 

Selvom det er mange år siden, så har den ubehagelige folkeskoletid sat sine spor hos den populære danser. Så da han skulle sin datter Maggie My i skole på første skoledag, var han meget nervøs.

"Det skal nok gå far"

"Jeg kan huske, da jeg fulgte min datter i skole den første dag, der havde jeg ligget søvnløs hele sommeren, fordi jeg var så nervøs på hendes vegne," fortæller han.

 

Silas tilføjer også, at Maggie My var mere rolig end sin far. Hun tog ham nemlig i hånden på vej ind i skolegården og sagde "Hey far, bare rolig, det skal nok gå det her." 

 

Heldigvis var Silas bekymring helt unødvendig og Maggie My har det godt i skolen.

Læs også

Dronning Margrethe: I aften sker det

Udover Maggie My, så er Silas også far til Bob Jones på fire år. Børnene har han sammen med veninden Louise Mahnkopf og eksmanden Johannes Nymark. Selvom Silas og Johannes i dag er skilt, bor de stadig under samme tag - også sammen med veninden Louise.

 

Skilsmissen fortæller Silas også om i programmet, hvor han fortæller, at de alle har håndteret skilsmissen godt.