Silas Holst med trist meddelelse

Af: Thea Andersen

|

10/01/2023

Nyheder
Foto: Johansen Linda/Ritzau Scanpix
Foto: Johansen Linda/Ritzau Scanpix
Silas Holst deler nu en trist nyhed på Instagram.

Mest læste i dag

Den 9. januar var en sorgens dag for Silas Holst. Han mistede nemlig sin far, Benny.

I et opslag på det sociale medie Instagram fortæller den 39-årige, at hans far gik bort den 9. januar efter lang tids sygdom.

"Igår aftes døde min far og fløj videre. Efter en årelang og ødelæggende kamp mod alzheimers og 80 ture rundt solen. Guderne må vide at vi bestemt ikke har set ens på verden altid, men jo ældre vi blev jo mere forstod vi. De gode minder fylder idag. Og det er dejligt," skriver Silas Holst i Instagram-opslaget og fortsætter:

"Flyv godt og flyv flot far. Solen står klart på himlen til en smuk tur over Køge bugt. Og hvor mærkeligt og trist det end er ikke at have en far længere, er roen i, at dine smerter er væk og dit sind endelig har fået fred, større. God tur og husk at kigge forbi engang imellem."

Det er væltet ind med hjerter og kondolencer i kommentarfeltet. Blandt andet har Szhirley skrevet "Kondolerer min skat" efterfulgt af en trist emoji og to hjerte-emojis.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig