Silas Holst raser: Bliver kaldt pædofil

01/03/2022

Sarah Steenfeldt

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Den populære danser raser nu i et nyt opslag på se sociale medier.

Mest læste i dag

I går postede Silas Holst et billede af sig selv, som viste resultatet af 10 ugers livsstilsændring.

På 10 uger har han tabt sig 14 kilo - og det er noget som han er stolt af.

På sine sociale medier har han dog efter opslaget med vægttabet, mødt en solid modvind. Derfor reagerer han nu i et nyt opslag. 

Vild med dans-stjernen har nemlig fået en lang række grimme kommentarer og beskeder.

"Alligevel vildt hvad man skal finde sig i!!! Igår lagde jeg et billede op af noget jeg selv var stolt af og knoklet røven ud af bukserne for at opnå. Et vægttab og muskel øgning. Vel og mærke - UDEN at spørge, hvad folk synes," lyder det fra Silas Holst der i opslaget har postet en række billeder af flere grimme kommentarer.

Silas Holst skriver også, at han ikke har bedt om andre folks mening omkring vægttabet - han konstaterede blot, at han var stolt af sig selv. 

"Disse screenshots er ikke engang de værste. Resten fik jeg tilsendt privat og blev kaldt alt fra KZ-fange til pædofil (selvom jeg ikke kan se sammenhængen mellem det og så have tabt sig!?!) frygtelige ting at blive kaldt, bare fordi man har tabt sig og tillader sig at være stolt," lyder det fra Silas.

"I finder selv ud" 

Det er ikke første gang at Silas oplever grimme beskeder på de sociale medier. Det har han også oplevet under Vild med dans, og der knækkede det noget af hans selvtillid fortæller han. Han konstaterer også i opslaget, at det tilsyneladende sker - uanset hvad han poster.

Han understreger også at man i fremtiden vil blive blokeret fra hans profil prompte, hvis man ikke har noget pænt at sige til hinanden.

Derudover kommer han med en opsang til dem, som sender ham grimme beskeder.

"Folk tror fejlagtigt at det ikke er en sviner når man siger “du er for tynd” - det er nærmest som om man skal tage det som en kompliment. Det skal man ikke. Det hedder Bodyshaming, uanset!! STOP DET!! Og koncentrer jer om jeres egen krop! Og kære haters - få noget indhold i jeres eget liv, så I ikke behøver kritisere vores andres," lyder det fra Silas som fortsætter: 

"Og til alle der lige får svinet mine tatoveringer til samtidig og kalder det graffiti - I finder selv ud. Jeg knækker ikke nakken over det her, men er i chok over disse typer findes og endda er VOKSNE!! Når man så prøver at konfrontere disse typer og forklare dem at de vel næppe heller ville synes om at gå ned ad Strøget og blive råbt ad af fremmede “du er for tyk!!” Eller “for tynd”, så er svaret “JO DET ER FINT NOK!” Men ved du hvad Jonna, Lilian, Karen osv - NEJ det tror jeg faktisk ikke du ville synes var fedt!! Opfør dig fucking ordentligt!!"

"Men ved du hvad Jonna, Lilian, Karen osv - NEJ det tror jeg faktisk ikke du ville synes var fedt!! Opfør dig fucking ordentligt!!"

Til slut sender Silas en tak til dem, som har sendt kærlige beskeder i hans retning.

Det er allerede strømmet ind med støttende kommentarer i kommentarfeltet hos Silas.

Du kan se hele opslaget herunder:

 

Anbefalet til dig