Silas Holst sørger: "Han er væk"

29/9/20 10:30

Sarah Steenfeldt

Silas Holst er igen i år med i årets Vild med Dans, hvor han i år danser med Skuespillerinde Nukâka Coster-Waldau. Foto: PR - Playmaker.
”Vild med dans”-stjernen Silas Holst er i sorg.

Lige om lidt kan seerne opleve danse- og tv-stjernen Silas Holst, når han igen trækker i dansetøjet og bliver en af de dansere, der deltager i programmet Vild med Dans. Men ved siden af den professionelle karriere er der en stor sorg, der har ramt den populære danser.

Silas Holsts far fik konstateret Alzheimers for et par år siden. I dag er sygdommen så fremskreden, at faren ikke kan genkende sin egen søn. Det skriver Billed Bladet.

“Jeg kender ikke dig”

I TV3-programmet ”Til middag hos” fortæller Silas Holst ærligt om, at det var til farens 75-års fødselsdag, at han første gang oplevede, at faren ikke kunne genkende ham.

"Hvor er min søn, Silas, henne?"

“Jeg kender ikke dig, hvor er min søn, Silas, henne,” forklarer Silas, at faren forvirret havde spurgt, da han ikke kunne kende sin egen søn.

I ‘Til middag hos’ er det gæsterne Katerina Pitzner, Claire Ross-Brown og André Babikian, der kommer på besøg i Silas Holsts sommerhus. På sin Instagram har danseren teaset for programmet, og i klippet kan man også se, at ‘Silas åbner op for en mørk periode i sit liv',, når han fortæller om farens demenssygdom.

“Min far fik konstateret Alzheimers, og min første tanke var: ‘Gad vide, hvordan jeg tager det den dag, hvor han ikke kan kende mig mere?’” fortæller han omkring middagsbordet.

Silas mange følgere på Instagram sender masser af kærlighed i hans retning, og der er ingen tvivl om, at der er mange, der finder hans ærlighed befriende.

“Åhr Silas, hvis nogen gør en forskel er det dælme dig. Du er helt fantastisk, elsker din måde at være på, elsker du “bare” er dig selv. Og den aften du har skabt er da lige præcis som en hyggeaften skal være.”

“Sidder og ser til middag hos, og bliver nødt til at sende dig denne besked. Silas, du vil blive husket som et godt og sympatisk menneske.”