Silas Holst træffer stor beslutning: Siger farvel

28/7/21 14:41

Nicolai Busekist

Foto: PR
Silas Holst er klar til at lukke et kapitel af sit liv. Han har nemlig besluttet at sige farvel til sin lejlighed i Alanya, som han har sat til salg

Silas Holst, der især er kendt fra 'Vild med dans', har altid elsket sin lejlighed i Tyrkiet. Alligevel har han besluttet, at det er tid til at sige farvel til den.

Den 38-årige danser og skuespiller købte i sin tid lejligheden sammen med sin eksmand Johannes Nymark, som han var gift med i perioden fra 2013 til 2017. Det skriver BILLED-BLADET

Lejligheden har været i Silas Holsts ejerskab siden 2015, men nu ønsker han at sælge den skønne lejlighed, som ligger i den populære ferieby Alanya. 

Hvis du er på udkig efter en nydelig penthouselejlighed i to plan i Tyrkiet, der kan bryste sig af en herlig udsigt over Middelhavet, kan danserens lejlighed måske være noget for dig. 

Derudover var der også særligt én ting, som Silas Holst og Johannes Nymark lagde vægt på, da de skulle finde en ferielejlighed, de kunne købe. Det var nemlig meget vigtigt for dem, at de fandt en handicapvenlig lejlighed, som også kunne bruges af kørestolsbrugere. 

Silas Holst har selv offentliggjort på sin Instagram-profil, at han har besluttet sig for at skille sig af med lejligheden. Det sker i et opslag, hvor han har delt en video, der viser lejligheden. Hertil har han også skrevet en kort beskrivelse af lejligheden. 

"Så er min Tyrkiet lejlighed sat til salg. Et fantastisk sted, jeg desværre bare ikke når at få brugt nok. Lejligheden er 100% handicapvenligt bygget, med elevator i lejligheden, brede døre, ingen dørtrin mm. Verdens bedste udsigt og fuldt møbleret. Verdens bedste sted," skriver Silas Holst om lejligheden på Instagram.

Desuden er det snart tid til 'Vild med dans' igen, da der bliver taget hul på den nye sæson d. 10. september. Silas Holst kan betragtes som 'Vild med dans'-veteran, og han skal naturligvis være en del af programmet igen.