Silkeborgenser vandt millioner i Eurojackpot: Reagerede på den mest atypiske måde

Nyheder
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Han troede selv, at han ville have hoppet ekstatisk rundt.

Mest læste i dag

De fleste, der spiller Eurojackpot eller Lotto, drømmer om at vinde den store gevinst.

Når drømme bliver forløst, er det ganske normalt, at man ikke kan styre sin glæde, men sådan var det ikke for en silkeborgenser, der vandt over to millioner kroner i Eurojackpot.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Det var først, da han overbragte nyheden om milliongevinsten til børnene, at det for alvor gik op for en ældre mand fra Silkeborg, at han havde vundet over to millioner kroner i Eurojackpot.

En ældre mand fra Silkeborg blev helt overrasket over sin egen reaktion, da han for nyligt opdagede, at han havde vundet 2.075.478 kroner i Eurojackpot. Han troede nemlig, at han ville reagere meget voldsommere.

”Jeg havde troet, at jeg ville hoppe rundt som en skoldet skid. Men det gjorde jeg slet ikke. Måske fordi det slet ikke gik op for os de første par dage. Det var da egentlig sjov at prøve at vinde så mange penge, men det var lidt kedeligt, som vi reagerede,” indrømmer manden med et grin.

Det var faktisk først, da han fortalte den glade nyhed videre til børn og børnebørn, at der kom en reaktion.

”Så tog vi ud til ungerne og viste dem sedlen, og de opførte sig jo næsten som små børn, selvom de er voksne. Og så begyndte det også at gå op for os,” fortæller manden.

”Det var skægt at opleve, men det bliver nok også ungerne, der kommer til at få noget ud af gevinsten, for vi har jo det, vi skal bruge,” siger han.

”Ungerne har da også allerede fået en sjat. Det er faktisk det bedste ved at vinde så mange penge. Det er så skønt at kunne sige ’Ved du hvad? I skal få det der gjort, her er pengene!’ Det kunne man måske også godt før, men der skulle man mere spare op til det, det er vi fri for at gøre nu, og det er da dejligt,” siger manden, som også har brugt nogle af pengene på en ferierejse – naturligvis med både børn og børnebørn.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig