Simon Emil Ammitzbøll har mistet sin far

Foto: Folketinget/Steen Brogaard
Politiker Simon Emil Ammitzbøll har mistet sin far. Han gik bor på juleaften efter længere tids sygdom.

Mest læste i dag

Simon Emil Ammitzbøll har mistet sin far. Det afslører den danske politiker i et opslag på Twitter.

Her fortæller han, at hans far endelig fik fred, efter at have kæmpet med Parkinson i flere år. Han afslører også, at hans far gik bort på juleaften.

I sit opslag på Twitter giver Simon Emil Ammitzbøll sin far pæne ord med på vejen. Blandt andet skriver han, at han vil blive husket for den mand, han var: en kærlig far, der altid var til stede.

"Juleaften fik min far endelig fred efter års parkinson. Vi husker ham, som han var. Som en kærlig far der altid holdt med os," skriver den 44-årige politiker i sit opslag på Twitter.

Derudover skriver han, at hans far også vil blive husket som værende en både sjov og belæst mand, der var kendt for at have et særligt blik for de skæve eksistenser.

"Som var sjov og belæst. Som havde et særligt blik for de skæve eksistenser," skriver han. 

Slutteligt rundt han af ved at skrive, at det også var hans far, der lærte ham, at det ikke var vigtigt at gå for meget op i, hvad andre synes. Opslaget bliver sluttet af ved, at Simon Emil Ammitzbøll sender et tak til sin far.

"Som lærte os ikke at gå for meget op, hvad andre  synes. Dem om det. Tak far," runder den snart afgående politiker sit opslag af på Twitter, som du kan se herunder.

Ifølge dødsannoncen gik Simon Emil Ammitzbølls far, Nils Ammitzbøll Henriksen, bort i en alder af 83 år.

Derudover fremgår det også af dødsannoncen, at bisættelsen fandt sted den 29. december klokken 13.00 i Vestre Kirkegårds Kapel.

Anbefalet til dig