Simon Jul i stor sorg: "Du forbliver en ustoppelig kapacitet i min bevidsthed"

09/12/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix.
Den danske skuespiller, komiker og musiker Simon Jul er i sorg. På sin Instagram-profil deler han nu et rørende opslag.

Mest læste i dag

Sent onsdag aften blev det bekræftet, at den danske landsholdslegende Lars Høgh er afgået ved døden. 

Den triste besked om at Lars Høgh har tabt kampen mod kræft har ramt mange. Én af dem er Simon Jul. 

Landsholdsmålmandens død er en stor sorg for den danske skuespiller, komiker og musiker, der havde et nært venskab med Lars Høgh. 

På sin Instagram-profil deler han en hyldest og afsked til sin ven, hvor han også sender varme tanker til familie. 

"“Er du fuldstændig idiot ? Der Ska sgudda’ ik flløe’skum på Brunner te’ morgen’ ma’ “ .. En af de sætninger der væltede frem sammen med en kæmpe klump i halsen da jeg fik at vide at ægtemanden, faren, farfar, morfar, svigerfar og den cooleste ven var rejst videre," indleder Simon Jul sit opslag, hvor han deler et billede af Lars Høgh. 

"Hold kæft hvor har vi grint"

"Kæreste Lars hold kæft hvor har vi grinet manner !! Jeg lærte dig at kende som fanboy og føler nu at jeg har en virkelig god ven som er rejst videre. Holder totalt fast i vores samtaler om musik, mennesker, mad og “alt det goe’ å’ vigtige”, lyder det fra Simon Jul der også fortæller om, at Lars Høgh var en stor hjælp for ham tidligere på året.

"I forsommeren i år var jeg igennem noget rigtigt lort med nogle skrækkelige folk. Jeg kontaktede dig og du var der straks med fantastiske råd og støtte, og det er den ånd du lever videre i hos mig," skriver Simon Jul og slutter af:

"Alt det vi trods alt nåede på den korte tid vi kendte hinanden, det er sgu DET der tæller. Du forbliver en ustoppelig kapacitet i min bevidsthed, et forbillede og en go griner for altid. Han en smuk rejse videre .Alle mine tanker og krammere til din familie og nærmeste." 

Lars Høgh blev i 2018 ramt af kræft i i bugspytkirtlen, og desværre fik han tilbagefald. Efter en længere tids kamp mod sygdommen fortalte han offentligt, at hans krop ikke kunne tåle mere kemo, og dermed var det en kamp mod uret. Lars Høgh blev 62 år.

Du kan se hele Simon Juls opslag herunder:

Foto: Simon Jul/ Instagram

 

 

 

 

Anbefalet til dig