Simon Jul jubler over vildt vægttab

Igennem programrækken kommer seerne helt tæt på de seks deltagerne: Simon Jul, Iben Hjejle, Signe Lindkvist, Esben Dalgaard, Anne Louise Hassing og Cutfather. Foto: Per Arnesen.

Efter ‘12 uger i helvede’ er der blevet væsentligt mindre af komikeren Simon Jul.

Simon Jul fik ikke ligefrem nogen flyvende start, da han tog imod udfordringen fra Discovery+ om at deltage i "12 uger i helvede", hvor han medvirker sammen med Iben Hjejle, Esben Dalgaard, Anne Louise Hassing, Cutfather og Signe Lindkvist

Programmet følger deltagerne en tilrettelagt diæt samt træningsplan, som de har fået skræddersyet af den personlige træner, Tor Andersen.

Læs også

Politiet advarer danskerne: Pas på denne slags svindel

Simon Jul, den madglade komiker, var meget skeptisk over udsigten til at skulle træne to timer dagligt, hvilket heller ikke hans sukkersyge var indstillet på. 

I den forbindelse blev han indlagt på Odense Universitetshospital, hvor han sendte en hilsen til de øvrige deltagere: 

"Jeg er lige sat ud af spillet et par dage. Min krop forbrændte så meget, og jeg spiste så lidt, at min krop blev rigtig dårlig af det."

Han blev dog udskrevet igen, hvorefter han tog ekstra godt fat om tingene, da Tor Andersen kunne konstatere, at han har smidt 17,4 kilo. 

"Du startede på 109 kilo og lander på 91,6 kilo. Shit mand. Det er eddermame flot, Simon. Det er virkelig, virkelig flot." 

Simon Jul kan dermed bryste sig af at være blevet hele 23 centimeter kortere rundt om livet, ligesom hans også kan juble over, at hans fedtprocent er blevet tre procent lavere. 

"Jeg har rent fysisk lært, at for en 44-årig mandekrop i min tilstand, er det nødvendigt at have nogen ‘encounters’ med træningscenteret," fortæller Simon Jul, da han skal knytte nogle ord til deltagelsen. 

Men Simon Jul er stadig ikke helt glad for at skulle strutte afsted til træningen, hvilket han også kunne bekræfte i et opslag på Instagram:

"Mit noget skeptiske/septiske sind er bygget således, at jeg ofte lige skal hive mig selv hårdt i nipples eller slå min storetå ind i noget hårdt, før jeg får nosset mig sammen til at komme afsted."

Han takker sit lokale fitnesscenter i Grenå for at have holdt ved de nye vaner.

"De har været ganske uundværlige i en særdeles fucked up fase. Når jeg triller ud fra centeret i Grenaa, er jeg sgu altid – helt kvast, men med et kæmpe smil på læben."

Læs også

'Familien fra Bryggen'-stjerne med chokerende afsløring: Stak sin veninde ned