Simon Pytlick med trist nyt

Af: Ida Hansson

|

15/05/2023

Nyheder
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Nu kommer landsholdsspilleren med en trist nyhed.

Mest læste i dag

Den blot 22-årige håndboldspiller Simon Pytlick brillierede ved dette års VM og scorede hele 51 mål.

Med andre ord er det unge talen altså en næsten uundværlig spiller. Derfor er der nu rigtig dårligt nyt til hans holdkammerater i GOG.

Der venter GOG en afgørende kamp mod Barcelona, men desværre bliver det altså en kamp, der skal spilles uden Simon Pytlick. Han har nemlig pådraget sig en knæskade.

Det fortalte den 22-årige spiller selv til til TV2 i søndags, da GOG gav Bjerringbro-Silkeborg bank og dermed snuppede førstepladsen i sin slutspilsgruppe. Kampen blev spillet uden Simon Pytlick, så holdet formåede altså alligevel at hive en sejr i hus uden deres stærkeste spiller.

"Det er lidt svært at svare på, for vi kender ikke lige helt omfanget af det endnu. Sidst jeg havde den der (knæskade, red.), tog det noget tid, men vi kæmper selvfølgelig utroligt hårdt for, at jeg skal blive klar til DM-semifinalerne. Det er lidt, hvordan knæet reagerer de næste dage, siger det 22-årige talent til TV 2 ifølge SE & HØR.

Solgt til Flensburg-Handewitt

Tilbage i marts kunne TV2 Sport informere om, at Simon Pytlick var blevet solgt til den tyske klub Flensburg-Handewitt.

Hvad den tyske klub måtte hoste om med, for at få fingrene i den danske VM-vinder vides ikke, men håndboldeksperten Bent Nyegaard har tidligere sagt, at hans bud var omkring fire millioner danske kroner.

Hvis det beløb stemmer, så er det den største handel i dansk håndboldhistorie. 

Anbefalet til dig