Simpelt trick: Sådan får du din avocado til at holde længere

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
På ingen tid er din avocado gået fra moden til rådden. Herunder får du et perfekt tip til, hvordan du kan få din avocado til at holde sig længere.

Mest læste i dag

Avocado er en ganske populær frugt blandt danskerne. Den kan bruges i salater, på brød eller til guacamole for eksempel. Der er dog en lille udfordring med hensyn til avocadoer.

Den bliver nemlig ret hurtigt fordærvet/rådden.

Man har altså ikke lang tid til at spise den fra den er moden. Heldigvis er der råd at finde, for nu afslører en ekspert hvordan man kan holde en avocado frisk i længere tid.

Ikke overraskende, så omhandler tricket hvordan man opbevarer dem. Charles Haverfield er pakkechef hos US Packaging and Wrapping.

Han er manden bag det simple, men meget effektive trick til at lade en avocado holde længere.

"For at bremse modningsprocessen og forhindre, at din avocado bliver grødet og brun, skal du lægge den i køleskabet. Det vil hjælpe med at holde den fastere og friskere i længere tid,” siger han ifølge Mirror.

Charles fortæller desuden, at man helt generelt bør vente med at skære avocadoen så længe som muligt, da det også vil gøre den så frisk som muligt, når den skal spises.

Hvis du opdager, at din avocado ikke er moden nok til at bruge, så har Charles også afsløret en smart måde til at fremskynde modningsprocessen.

"At opbevare din avocado på et varmt, solrigt sted vil hjælpe modningsprocessen til at gå hurtigere. Men sørg for at blive ved med at mærke avocadoens fasthed for at forhindre den i at overmodne," siger han.

Anbefalet til dig