Skal du have penge tilbage i Skat? Allerede nu kan du tjekke

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
Kan du heller ikke vente? Så kan du faktisk allerede tjekke det nu.

Mest læste i dag

Der er rigtig mange danskere der glæder sig til foråret. Først og fremmest fordi vejret bliver mildere og vi dermed er et skridt tættere på sommeren, men også fordi foråret er det tidspunkt, hvor en stor del danskere får penge tilbage fra Skat.

I år er naturligvis ingen undtagelse, og Skat har allerede meldt ud, at man kan se sin årsopgørelse i midten af marts. Hvis du ikke kan vente så længe, så har du allerede mulighed for at tjekke din årsopgørelse ud nu.

For at kunne gøre det, har du brug for hjælp fra appen ‘Skatteguiden’. Denne app var allerede voldsomt populær sidste år, men den er blevet endnu mere populær efter, at folkene bag appen deltog i Løvens Hule.

Fik Jesper Buch ombord

Her fik de Jesper Buch til at købe 12.5 % af forretningen.

Skatteguiden er en app, der kan hjælpe danskerne med at holde styr på deres Skat og fradrag, men den kan også hjælpe dig med en ‘tidlig årsopgørelse’ så du på den måde kan se, om du får penge tilbage før tid.

Her på redaktionen har vi testet Skatteguiden-appen. Det gjorde vi sidste år, og vi har gjort det igen i år.

Allerede nu er appen klar med dataen til, at de kan fortælle dig, om du skal have penge tilbage eller om du skal betale penge tilbage til Skat.

Anbefalet til dig