Skal på operationsbordet

24/02/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Athenas.dk. Fotograf: David Bering
Kendis-kokken skal opereres - men der er noget, der lige skal styr på først.

Mest læste i dag

I øjeblikket er Claus Holm aktuel i TV 2 Fri-programmet Fem fede kokke. Sammen med Magnus Sonne, Tommy Fischer, Jesper Julian Møller og Jesper Græm indleder han jagten på et sundere liv. Det kan seerne nu følge med i på TV 2 Play og TV 2 FRI.    Det er omtrent halvandet år siden at Claus Holm besluttede sig for, at nu skulle nogle af de ekstra kilo ryge. Dengang vejede han godt 128 kilo - og selvom at der siden da er smidt en stor del, så er der stadig et stykke vej igen. Det skriver BILLED-BLADET.   Det er især vigtigt at der fortsat ryger flere kilo af, da han har en operation i sigte. Claus Holm har nemlig navlebrok og det skal derfor opereres væk. Men der gives først grønt lys til en operation, når vægten viser 85 kilo.
  "Jeg tager 300 mavebøjninger hver dag. Jeg er langt nede i fedtprocent, men jeg skal længere ned. Så kan de sy i muskler i stedet for fedt. Som min læge siger, kan man ikke sætte margarine sammen med margarine," lyder det fra Claus Holm.   Målet er at have nået ned på de 85 kilo til september, hvor han også har planer om at løbe et marathon.

Det værste nogensinde

I programmet Fem fede kokke, bliver Claus Holm i den grad udfordret. Faktisk i sådan en grad, at han beskriver en særlig hændelse, som "det værste han nogensinde har gjort".

I programmet kommer han nemlig ud for en uvant oplevelse - og ikke én, som han synes var specielt rar. 

I program 2 skal kokkene i svømmehallen - og her skal de boltre sig fra 10 meter vippen. Hvilket ikke noget, der huer Claus som blev overrasket over hvor langt der faktisk var ned.

"Du er 180 cm, som du kan lægge oven på de 10 meter. Så er vi på næsten 12 meters højde, og bassinet er fire meter dybt. Så fra dine øjne og ned er der næsten 16 meter. Det er kraftedeme langt. Dine ører begynder at snurre, og lydene bliver helt anderledes. Man kan høre hjertet banker inden i, og der er ingen former for kontakt fra halsen og ned. Du vil gerne gå og springe og hoppe, men der er nul, der reagerer," fortæller han om oplevelsen og tilføjer: 

"At stå deroppe og kigge ned, det er det værste, jeg nogensinde har gjort i mit liv. Jeg bliver helt dårlig af tanken."