De seneste uger har lokalerne hos Sunset Boulevard på Holstebrovej 6B gennemgået en modernisering, mens interiøret er blevet opdateret med rolige naturmaterialer og nye møbler med klassisk nordisk snit.
Restauranten har fået en ordentlig overhaling og er blevet ført up to date med kædens nyeste standarder indenfor design og indretning.
Det skriver Sunset Boulevard, der er landets største danskejede fastfoodkæde med 45 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og to på Grønland, i en pressemeddelelse.
Restaurantens franchisetager Caroline Agerskov fortæller, at målet har været at skabe en atmosfære, der både inviterer til hygge og nydelse af maden, og som samtidig afspejler Sunset Boulevards værdier omkring kvalitet og ansvarlighed.
"Visionen har været at skabe et miljø, hvor gæsterne virkelig kan føle sig tilpas og fornemme, hvem vi er. For os hos Sunset Boulevard handler det ikke kun om velsmagende burgere, men også om vores danske arv og ansvarlighed. Vi vil gerne give gæsterne en endnu bedre oplevelse, hvor de kan nyde maden i optimale omgivelser," siger hun.
Ved ombygningen har restauranten foruden en ekstra bestillingsskærm fået installeret SunsetToGo båse på parkeringspladsen, så gæster kan vælge at bestille online, melde sin ankomst i båsene på parkeringspladsen og få udleveret maden i bilen.
Restaurantchef Caroline Agerskov Foto: Sunset Boulevard
En fornyet oplevelse
Caroline Agerskov startede som medarbejder i restauranten i Sct. Mathias Centret, da hun var 16 år. I dag er hun som 30-årig franchisetager for fem restauranter. Ud over restauranten på Holstebrovej i Viborg driver hun restauranter i Sct. Mathias Centret, Herning, Silkeborg og Holstebro.
Om udsigten til åbningsdagen siger hun:
"Vi glæder os meget til at byde både gamle og nye gæster velkommen til en fornyet oplevelse hos os. Mit team og jeg er mere end klar til at få gang i køkkenet igen og få serveret en masse frisklavet mad i en vis fart til viborgenserne.”