Sker for sidste gang nogensinde i ‘Vild med dans’: Nu får du chancen

Af: Mie M.B

|

23/11/2023

Nyheder
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Denne unikke mulighed kommer ikke igen

Lige nu læser andre også

Den ikoniske blå kjole, som Sarah Grünewald bar den blæsende efterårsfredag den 6. oktober i tredje program af "Vild med dans", er nu på vej til velgørenhedsauktion. Da det er Sarah Grünewalds sidste sæson som vært, bliver det sidste gang, hun kan donere en kjole fra programmet. Kjolen, skabt af designeren Søren Le Schmidt, bliver ikke en del af tv-værtens personlige garderobe, men derimod en mulighed for fans at eje et stykke af dansehistorie. Det skriver Se og Hør.

Initiativet kommer fra Sarah Grünewalds medvært, Martin Johannes Larsen. Han lancerer en adventskalender på Instagram, hvor hvert afsnit vil præsentere en kendt og aktuel gæst. Kjolen er dog ikke den eneste genstand på auktionen, da også en signeret spillertrøje fra Christian Eriksen, "matchworn" sko fra håndboldspilleren Mathias Gidsel og en trøje og ketcher fra Danmarks bedste badmintonspiller, Viktor Axelsen, vil være tilgængelige for bud.

Auktionsindtægterne går ubeskåret til Røde Kors' julehjælp, som støtter trængte familier på juleaften. Martin Johannes Larsen understreger vigtigheden af projektet og fortæller, "Selv om jeg har rigtig travlt i løbet af december, så er det et projekt, som jeg prioriterer højt. Vi kan virkelig se, hvor stor en betydning det har for rigtig mange børnefamilier i Danmark."

Fra søndag bliver det muligt at byde på auktionen ved at følge det medfølgende link. En unik mulighed for at erhverve sig ikke kun smukke kjoler og sportsklenodier, men også støtte en velgørende sag i juletiden.

Anbefalet til dig