Sker i dag: Første gang siden Leos død

Af: Ida Hansson

|

23/02/2023

Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Det er i dag det sker for Sussi, som nu ikke længere har Leo ved sin side.

Mest læste i dag

50 år. Så mange år nåede den folkekære duo Sussi og Leo at danne par- både på og bagved scenen.

"Leo er død. Jeg tror, det skete omkring klokken 3 i nat, men jeg er ikke sikker, fordi jeg lå og sov. Men det skete cirka klokken 3," fortalte Sussi efter Leos dødsfald natten til lørdag.

Det har været en hård tid for Sussi, som har stået sin mand bi gennem hele sygdomsforløbet. Leo var indlagt i flere omgange, men kunne heldigvis sove stille ind i sit eget hjem i Saltum.

Selv om Sussi nu ikke længere har Leo med sig på scenen, afholder det hende ikke fra at hoppe op på scenen og spiller op til fest.

Og det er desværre ikke første gang, at Sussi skal stå på scenen, mens hun befinder sig i en stor sorg.

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at hun på dagen for hendes fars død også skulle optræde, og derfor måtte sætte en facade på for at kunne gennemføre.

Hun fortæller, at det slet ikke var en mulighed for hende at aflyse, og at Leo har stået optrådt mange gange, selv om han har haft det rigtig, rigtig skidt.

Leo nåede også at se 'Sussi og drengene' øve.

"Vi har øvet, hvor Leo var med. Han var ret begejstret og sagde, at vi havde god energi. Det er rart at have i baghovedet," sagde Sussi til Ekstra Bladet.

I kølvandet på Leos død er det strømmet ind med søde hilsener fra danskerne. Også Statsministeren har sendt en kærlig hilsen til Sussi og Leo, hvor hun 'takker for festen'.

Leo blev 67 år gammel.

Anbefalet til dig