Sker i denne måned: Alle disse steder åbner Rema 1000 nye butikker

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I denne måned åbner Rema 1000 en række butikker.

Lige nu læser andre også

Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden, at det så dagens lys, at Rema 1000 opkøbte hele 113 Aldi-butikker.

Den norsk-ejede discountkæde har nu bekræftet, at der inden længe - i denne måned - åbner en række nye Rema 1000-butikker på de tidligere Aldi-adresser.

Det skriver DetailWatch.

Kommunikationschefen for Rema 1000, Jonas Schrøder, annoncerede dette på det sociale medie X, der tidligere har været kendt som Twitter.

Ifølge Schrøder vil de seks nye butikker blive fordelt strategisk med fire i Jylland – specifikt i Løgstør, Aarhus V, Nørresundby, og Thisted – og to på Sjælland, i henholdsvis Roskilde og Nykøbing Falster.

Af de 113 butikker, som Rema 1000 i sin tid opkøbte, planlægger den norske kæde at omdanne mellem 60 til 80 til Rema 1000-butikker. Med denne ambitiøse vision vil Rema 1000 øge sin tilstedeværelse i Danmark til mellem 427 og 447 butikker.

"Stort tillykke til de nye købmænd - vi glæder os til at sige velkommen til kunderne", skriver Jonas Schrøder på X.

Dette signalerer ikke kun et vigtigt øjeblik for Rema 1000's vækststrategi, men også en ændring i det danske supermarkeds landskab, hvor konkurrence og kundetilbud nu vil blive skærpet.

Med denne udvidelse ser Rema 1000 ud til at cementere sin position som en ledende aktør i den danske detailhandel, hvilket lover godt for kædens fremtidige vækst og innovation inden for sektoren.

Du kan se opslaget på X herunder.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig