Skrabede sig til milliongevinst: Beholder intet selv

22/09/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En ældre mand skrabede sig til en milliongevinst, men han beholder ikke gevinsten til sig selv

Mest læste i dag

Det ville ikke være skidt, hvis din bedstefar pludselig fortalte dig, at du ville modtage 5.000 kr. hver måned de næste ti år, vel?

Netop dette har en ung mand oplevet. En ældre herre vandt nemlig en gevinst, der lyder på intet mindre end 1,2 millioner kroner. Det lykkedes ham nemlig at ramme jackpot i Danske Spils Mega Quick. Det skriver Avisen.dk.

Han får dog ikke hele den store gevinst på én gang. Derimod vil han få udbetalt sin milliongevinst i form af udbetalinger på 10.000 kr. pr. stk. hver måned i 10 år. Han har dog ikke i sinde at beholde de mange penge til sig selv.

"Jeg er godt oppe i alderen, så jeg har ikke behov for det store. Så mit barnebarn, der er studerende, får 5.000 kroner hver måned, og så investerer jeg resten i nogle aktier til familien," fortæller den ældre herre, som ikke ønsker at få sit navn ud, til Danske Spil.

Manden, der kommer fra Køge-området, har tydeligvis heldet med sig. Det er nemlig ikke første gang, at han har haft held til at skrabe sig til en gevinst på et skrabelod fra Danske Spil.

Tidligere har han nemlig også været så heldig at skrabe sig til en gevinst på 10.000 kr. Denne gevinst kan dog ikke rigtigt måle sig med, hvad han har vundet denne gang. Selvom han nu har vundet to gange, har han ikke planer om at stoppe med at købe skrabelodder.

"Jeg kommer da helt sikkert til at købe et par skrabelodder en gang imellem. Det er jo hyggeligt at sidde og skrabe og se, om man kan vinde noget," fortæller han til Danske Spil.

Anbefalet til dig