Skrækkelige anklager: Mishandling og næsten daglige voldtægter

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Forbrydelserne har fundet sted i næsten 15 år.

Mest læste i dag

I Retten i Nykøbing Falster vil der i de næste ti dage blive rullet en alvorlig sag ud.

Der er tale om en anklage der inkluderer voldtægter, mishandling, psykisk vold og trusler, skriver Ekstra Bladet.

På anklagerbænken sidder en 54-årig kvinde og to mænd på henholdsvis 32 og 25 år.

Den 32-årige mand er tiltalt for blandt andet adskillige voldtægter af tre kvinder, mens den yngre mand er klaget for vold og mishandling af to kvinder.

Den “mindste” dom ligger hos den 54-årige kvinde, der skal dømmes for anklager for “opfordret til vold og begået vold i et tilfælde”.

En af kvinderne har anklaget den 32-årige mand, for at have voldtaget hende mindst 50 gange. Ydermere lyder anklagerne, at manden skulle have udøvet fysisk vold, i form af knytnæveslag, spark og kvælertag, på kvinden gennem otte år - heriblandt to gange spark i maven mens kvinden var i tidlig graviditet eller i fertilitetsbehandling.

Meget af denne vold var ifølge anklagemyndighederne opfordret til af den 54-årige kvinde på anklagebænken.

Den selv samme mand er også anklaget for næsten daglig voldtægt og fysisk vold af en anden kvinde. Ifølge anklageskriftet stod forbrydelserne til i næsten fem måneder.

En tredje kvinde har anklaget den 32-årige mand for gentagende vold og voldtægter over en to-årig periode, hvor de var kærester. Ydermere var den 25-årige mand angiveligt medskyldig i at have misbrugt kvindens oplysninger, så de svindlede sig til diverse køb for over 50.000 kroner.

Den fjerne og femte kvinde har også været ofre for den 25-årige mands formodede forbrydelser, ifølge anklageskriftet. Den ene skulle angiveligt være blevet mishandlet gennem et halvt år, mens den anden blev mishandlet i over et år - mishandlinger der blandt andet inkluderer slag med golfkøller i ryggen, og en kødhammer mod knæet.

Alle tre tiltalte nægter sig skyldige i alle anklager.

Retssagen vil fungere som en nævningesag, hvilket betyder at minimum én af de tiltalte står til mindst fire års fængsel.

Dommen ventes først til maj.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig