Skræmmende teori i Emilie Meng-sagen: Er Amanda det fjerde offer?

Foto: Privat
En ny foruroligende teori om den 32-årige mand fra Korsør kan muligvis kædes sammen med endnu en ung pige.

Mest læste i dag

Til maj skal den 32-årige mand i retten, hvor han er tiltalt i en af de mest rystende kriminelle sager i nyere tid.

Manden, der i medier blandt andet fået navnet Korsør-manden, er tiltalt for adskillige forhold mod tre teenagepiger, heriblandt mordet på Emilie Meng.

Men Sjællandske Nyheder har nu fået kontakt til en fjerde kvinde, der potentielt kan være endnu et offer af mandens grufulde gerninger.

Den 24-årige Amanda var den 29. oktober 2022 på vej hjem fra en veninde, da en mørk bil stopper op ved siden af hende. Manden bag rettet stiger ud og forsøger at tvinge hende ind i bilen.

Amanda formår at vride sig fri, og sætte i løb hen over en mark ved Ruds-Vedby.

- Da jeg kigger tilbage, kan jeg se, at manden løber efter mig, men jeg husker ikke så meget mere efter det. Tre timer senere vågner jeg ved, at min kæreste og min veninde har ringet efter en ambulance, fortæller Amanda til mediet.

Hun ligger fortsat midt ude på marken, men med bukserne trukket halvt ned. Den mystiske mand er ingen steder at finde.

Amandas rystende episode fandt sted blot 10 dage før at den 15-årige efterskoleelev i Sorø blev forsøgt frihedsberøvet samt voldtaget. Den 32-årige mand er nu tiltalt i to forhold, i hvad politiet nu referer til som Kirkerupssagskomplekset.

Amandas sag blev aldrig opklaret, men i april 2023 vendte politiet tilbage til hende.

- Da Kirkerupssagen kommer op i fjernsynet, begynder de (politiet, red.) at skrive til mig, at der måske er en sammenhæng mellem den 32-årige og min sag, uddyber Amanda i Sjællandske Nyheders nye podcast, "Manden fra Korsør".

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har endnu ikke hverken at be- eller afkræftet, om hvorvidt Amandas sag er undersøgt i forbindelse med Kirkerupsagskomplekset.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig