Skræmmende video går viral: Cobra kastede stor genstand op

16/6/20 09:15

Nanna Christina Smidt

Den er ikke specielt sød at se på, men derfor er det stadig synd, at den skal spise plastik. Foto: Shutterstock.
En cobra er et skræmmende syn for de fleste, og den kan spise ret store og brede ting i forhold til dens kropstørrelse. I en ny video, som er gået viral på de sociale medier, ser man en cobra spytte en plastflaske ud.

Videoen blev lagt på Twitter af den indiske skovservice-officer Susanta Nanda, og den henledte opmærksomheden på, hvordan plastaffald skader dyrelivet.

Stakkels slange

Selvom en slange kan være frygtindgydende, så får man ondt af den stakkels slange, som man først ser, med en tyk bule på kroppen.

Det har slanger tit, for de spiser altid ret store bytter. Men denne slange kunne altså ikke fordøje sit bytte, og med god grund.

Efter noget tid kaster slangen sit ”bytte” op, og her viser det sigk, at være en 0,5 liters plastikflaske.

Susanta Nanda lagde episoden på Twitter, da hun heldigvis fik det på video. Det skriver Scroll.in.

Men sådanne hændelser er ikke enestående, og hver dag kæmper dyr over hele verden med plastik, som de får i maven.

Det er især slemt i havet og millioner af ton plastik flyder frit rundt, fordi folk enten smider det i vandet, eller smider det på stranden. De mange ton plastik ender ofte i maven på havets stakkels dyr, som ender med at dø af det.

Faktisk kan det også ende som en del af din middag, når du spiser fisk fra havet. De fleste fisk har plastisk i maven, så det ødelægger ikke kun de små fisk, men kommer også i din mave.

Slangen kunne heldigvis brække flasken op af sig selv. Selvom det ikke så helt behageligt og let ud, og nu må den på jagt efter et andet bytte. Den tomme plastiskflaske må ellers have virket som et nemt bytte at fange. Desværre for slagen var det ikke et så sundt og velsmagende måltid.