Skræmmende video: Her bliver ZOO medarbejder slæbt ned i tanken af alligator

Af: Ida Hansson

|

22/08/2022

Foto: YouTube
Foto: YouTube
En ZOO medarbejder blev slæbt ned i en tank med vand af en alligator, midt under børnefødselsdag.

Mest læste i dag

En skræmmende video viste det øjeblik, hvor medarbejderen på Scales and Tails krybdyrcenter i Utah blev fanget af alligatoren.

Medarbejderen fortalte voksne og børn om alligatoren, da den kastede sig ud og huggede hendes hånd og trak hende i vandet.

Donnie Wiseman kastede sig modigt i vandet og hoppede oven på alligtoren under hændelsen i august sidste år.

"Jeg var ligesom sådan, 'Hvad skal jeg gøre? Hvad skal jeg gøre," fortalte Wiseman Gephardt til Daily Star.

"Og jeg hoppede på ham, ligesom jeg har set folk gøre i alle de film og dokumentarer," tilfjøede han.

Foto: YouTube

Det lykkedes Donnie at fastholde dyret, hvilket gav medarbejderen et øjeblik til roligt at fortælle ham og en anden mand, Todd Christopher, hvad de skulle gøre for at hjælpe hende med at komme op af poolen.

Børnene, der var helt ned til 6 år gamle, græd da de så det forfærdelige angreb.

"Jeg er glad for, at han ikke var større. Så ville vi have været i problemer. Jeg vil sige, at han var omkring 2 meter. Jeg er 1.90, " sagde Donnie Wiseman.

Todd Christopher, kone, som havde en baggrund i sygepleje, begyndte at udføre førstehjælp, før nødhjælpen ankom. Medarbejderen skulle opereres og fik derefter antibiotika. Det skriver The Sun.

I et interview sagde Shane Richins, virksomhedens ejer, at medarbejderen åbnede indhegningen for at fodre alligatoren som sædvanligt, men denne gang blev den "lidt ekstra vred".

Scales & Tails Utah er en familiedrevet virksomhed, der giver pædagogiske præsentationer om krybdyr, fugle, edderkopper og skorpioner.

Du kan se videoen her.

Anbefalet til dig