Skræmt fra vid og sans: Ung mor beskriver sin babys uhyggelige kamp for livet mod coronavirus

Nyheder
Dette er et modelbillede af en baby med maske til at beskytte mod coronavirus. Foto: Shutterstock.
En enlig mor har fortalt sin hjerteskærende historie om, hvordan hendes kun 12-uger gamle baby blev smittet med coronavirus, og hårdt kæmpede sig ud af det.

Mest læste i dag

 


Den lille baby menes at være en af ​​Storbritanniens yngste tilfælde af smittede personer.

Havde høj feber

Den kun 12 uger gamle baby, Winter-Rose Watson, blev hastet til hospitalet efter at hendes mor, Jade Watson, fortvivlet ringede efter en ambulance.

Den lille pige kæmpede nemlig for at få vejret og hendes temperatur var nået helt op på 39,1 graders feber. Det skriver The Sun.

Hastet til hospitalet

Babyen blev hastet til Royal Blackburn Hospital i Lancashire, og blev med det samme testet positivt for coronavirus.

Den kun 27-årige Mor Jade fra Burnley var bange og beskrev det hele som den værste oplevelse i hele hendes liv.

Hun fortæller, at hun meget bange, for at se sin baby kæmpe så smertefuld en kamp.

Den unge mor kunne ikke forstå, hvad der skete, men er meget taknemmelig for, at hendes baby var i stand til at komme igennem den forfærdelige sygdom.

Har også en søn

Ikke nok med at Jade havde en lille syg baby, så havde hun også en seks år gammel søn, og begge børn er hun alene med.

Da Jade i første omgang kontaktede hospitalet, blev hun bedt om at blive hjemme. Men Jade ville ikke tage det roligt.

Hun ​​havde indstillet en alarm for at kontrollere sin baby, og da den ringende, var babyen så varm, at Jade med samme kontaktede hospitalet igen.

Babyen var så varm, at Jade ikke engang behøvede at røre hende, for at vide, at det var helt galt. Samtidig gispede babyen efter vejret.

Meget hjerteskærende

Jade fortæller, at det var "hjerteskærende" at se hendes datter med så meget smerter på hospitalet, og det blev forværret, da hun ikke fik lov til at være sammen med hende på grund af coronavirus.

Jade fortæller: "Lørdag formiddag kom lægen og fortalte mig, at hun havde testet hende (baby Winter-Rose) positivt for coronavirus. Det var den værste ting i verden at høre. Hun have drop i for at prøve at få hendes væsker op igen, men der var intet andet, de kunne gøre for at hjælpe hende med at bekæmpe det,” fortæller Jade til The Sun.

Sendt hjem med virus

Efter at have været plejet af hospitalspersonalet, blev Winter sendt tilbage til sit hjem.

Men hun var slet ikke rask der, og havde stadig virussen i kroppen.

Jade ved ikke selv om hun har haft coronavirus, da det eneste symptom hun har haft er en hovedpine, der ikke ville forsvinde, selv efter at have taget hovedpinepiller.

Jade var sammen med sin søn et par dage, før Winter røg på hospitalet, men han er nu isoleret med sin far, da de ikke ved, om han også kunne have fået coronavirus.

”Det har i sandhed været en vanskelig tid for den lille familie, og Jade har haft det hårdt som enlig mor.

"Der har været tale om, at denne virus ikke påvirker babyer på samme måde som andre, men det gør den, og det har påvirket Winter så meget. Jeg har aldrig set hende se så hjælpeløs ud. Jeg har kun været ude af huset for at gå til Lidl og boligkøb, men folk har brug for at lytte til rådene og forblive indendørs," slutter Jade af.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig