Skraldemænd nedlægger arbejdet: Skraldespande forbliver fyldte fredag

Nyheder
Skraldespandene bliver ikke tømt som normalt fredag. Foto: Pixabay
Fredag fortæller Kolding Kommune, at en intern uoverstemmelse gør, at der ikke bliver tømt skraldespande i kommunen i dag.

Lige nu læser andre også

En ny skraldkonflikt lurer - måske. I hvert fald har skraldemændene fredag nedlagt arbejdet. Det betyder, at de borgere, som normalt får hentet affald om fredagen, må kigge langt efter skraldebilen i dag. 

Det skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse: 

"Skraldemændene fra Meldgaard Miljø A/S har nedlagt arbejdet fredag 13. december i hele Kolding Kommune. Arbejdsnedlæggelsen skyldes en intern uoverensstemmelse i Meldgaard Miljø A/S. Borgere, der normalt får hentet affald om fredagen, får derfor ikke hentet affald i dag."

Borgere, der har ekstra affald, kan komme det i en klar sæk og stille den frem ved siden af affaldsbeholderen, når skraldemanden kommer igen.

Parterne er i dialog, og Kolding Kommune lover, at de opdaterer deres hjemmeside, når der er nyt om, hvornår skraldemændene igen ventes at genoptage arbejdet. 

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig