Skrider fra konen og gifter sig med svigermor

17/09/2020

Christian Granhøj Skouboe

Brenda og Clive Blunden mødtes, da han blev kærester med sin svigermor. Foto: Privatfoto
Det vakte opsigt, da Clive forlod sin kone for at blive gift med hendes mor. Faktisk så meget, at han blev arresteret.

Mest læste i dag

De har stået ved hinandens side i tre årtier, været gift i 13 år og er fortsat lykkelige sammen, selvom begyndelsen af deres forhold blev noget anderledes end de fleste er vant til.

For da Clive Blunden friede til Brenda, så friede han nemlig også til den kvinde, der var hans svigermor fra 1977 til 1985. Her var Clive nemlig gift med Brendas datter, der hedder Irene. 

Da Clive første gang friede til Brenda blev han arresteret. Det var nemlig imod loven at gifte sig med sin svigermor i England, hvor de to bor. Den lov blev dog ændret i 2007, så de to turtelduer kunne få hinanden.

I dag bor de sammen i byen Warrington, der ligger i Cheshire. Spørger man Clive Blunden, så har forholdet aldrig været stærkere.

"Folk troede ikke, at vores forhold ville vare ved, men vi er stærkere end nogensinde," slår den forelskede 66-årige fast. 

Arresteret efter frieri

Det lå dog ikke altid i kortene, at det skulle ende på den måde. Faktisk var Brenda ikke fan af Clive, da hun mødte ham første gang. Dengang var han kæreste med Brendas datter Irene. Først fire år senere slog det gnister. 

"Vi blev forelsket,” siger Brenda, og fortsætter: "En aften inviterede han mig ud på en drink, og så endte vi med at kysse."

Selvom andre havde mange meninger om deres forhold, så besluttede de sig for at blive gift i 1997. Men et par dage efter at de besøget på vielseskontoret i hjembyen Warrington i Cheshire, blev Clive arresteret.

Politiet fortalte Clive Blunden, at der var en "lovlig hindring" for at han kunne gifte sig med sin svigermor og advarede om, at han kunne fængsles i op til syv år, hvis de valgte at forfælge giftemålet.

Det viste sig at være en 500 år gammel lov, der spændte ben på det vordende ægtepar. Det lykkedes og snart kunne Clive og Brenda Blunden blive lovformligt gift. 

"Ægteskabet med Brenda har bestemt ændret mig. Jeg følte mig straks anderledes," fortæller Clive Blunden.

"Jeg er langt mere afslappet. Før vi blev gift føltes jeg det, som om, at der manglede noget i mit liv. Vi har været igennem en masse, så det er en bedrift, at vi er kommet igennem det. Jeg elsker, at vi kan være sammen hele dagen og stadig komme ud af det med hinanden. Vi ville gøre det hele endnu en gang," udtaler Clive Blunden til The Mirror.

 

Anbefalet til dig