Skuespiller død i tragisk ulykke

20/03/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Skuespilleren har mistet livet.

Mest læste i dag

Tv-stjernen druknede i en snorklingulykke ud for den australske kyst.

I Australien var Hardy bedst kendt for sin rolle i McLeod's Daughters, der optrådte i 44 episoder af dramaserien, såvel som 2000-filmen Chopper og sceneversionen af ​​Mamma Mia! The Musical.

Han var også med i tre afsnit af Neighbours i 1997, hvor han spillede en karakter kaldet Jimmy Drane. Lokale rapporter tyder på, at Hardy var rejst til Fremantle - nær Perth i det vestlige Australien - fra London for at se sin ældre mor.

Hardy siges derefter at have snorklet ved Fremantle's South Beach og delte en opdatering på sociale medier kort før sin død. Det skriver Independent.

The West Australian rapporterer, at Hardy blev taget op af vandet omkring kl. 10:40 torsdag (16. marts). Tilskuere siges at have forsøgt at redde Hardys liv ved at administrere HLR, mens de afventede paramedicinernes ankomst.

Hardys bror Michael delte nyheden på sociale medier og skrev: "Jeg er knust over at sige, at min bror, Peter Hardy, døde pludseligt i morges... Hvil i fred min elskede lillebror."

Foto: YouTube

Andre hyldede også skuespilleren på Facebook, hvor en ven, Andy Burns, skrev:

"Den fantastiske og smukke Peter Hardy druknede, mens han snorklede ved South Beach Perth. Han var 66 år gammel og lignede en græsk gud, så fit og så glad for at være tilbage i sit hjemland WA på besøg fra London, hvor han havde boet. Ord kan ikke beskrive, hvor dybt jeg føler dette tab, vi har været nære venner siden vi boede sammen i Neutral Bay Sydney i midten af ​​80'erne. Han var en fremragende skuespiller, en vidunderlig sanger og guitarist, han spillede også trommer og sax. Han har altid elsket at optræde i teatret såvel som film og tv. “