Skuespilleren Peter Mygind deler ærlige ord

Nyheder
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Nu åbner han op.

Mest læste i dag

Flere danske børn har oplevet mobning.

I en national trivselsmåling fra skoleåret 2019/2020 kom det frem, at hele 8,4% af folkeskoleeleverne i 4.-9. klasse på daværende tidspunkt havde oplevet mobning.

Blandt andet derfor findes Børns Vilkår, der er en social humanitær interesseorganisation, som arbejder for at forbedre børn og unges vilkår, opvækst og udviklingsmuligheder i Danmark.

En af organisationens ambassadører er Peter Mygind, som også selv har prøvet at stå over for en mobber.

Han havde i lang tid svært ved at sige fra over for de mennesker, der behandlede ham dårligt og talte nedladende til ham, men i dag har han fået modet til at sige fra.

Nu forsøger han at hjælpe både børn og unge med at stå op for sig selv gennem sit ambassadørskab ved Børns Vilkår.

Sådan skriver KøbenhavnLIV.

Peter Mygind har også oplevet mobning i sit voksne liv, og i den forbindelse deler han ærlige ord:

“Jeg har selv oplevet instruktører i mit liv, som har sagt til mig, at jeg spiller dårligt”, lyder det fra den garvede skuespiller.

Det er ikke længe siden at fjerde sæson af ‘Sommerdahl’ havde premiere, og under optagelserne til den nye sæson var Peter Mygind nemlig også opmærksom på, om der blev talt respektfuldt mellem alle kollegerne på settet:

“Når jeg møder på arbejde - uanset om det er "Sommerdahl" eller andre produktioner - bruger jeg meget energi på at sikre mig, at folk kommunikerer respektfuldt med hinanden”, fortæller han til KøbenhavnLIV.

Mobning er blandt andet også en af tematikkerne i den nye sæson af ‘Sommerdahl’, som kan ses på TV 2 Charlie og TV 2 Play.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig