Skuespillerinde død: Blev kun 55 år

Af: Ida Hansson

|

21/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skuespillerinden blev blot 55 år.

Mest læste i dag

Sonya Eddy, kendt fra serien "General Hospital," er død. Det fortæller hendes nære veninde Octavia Spencer.

Octavia Spencer delte den triste nyhed på de sociale medier tirsdag, og fortalte verden, at hendes ven døde aftenen før.

"Verden mistede endnu en kreativ engel," skrev hun på sine sociale medier.

Sonya Eddys producer partner og nære ven, Tyler Ford, fortalte TMZ, at Sonya Eddy havde en planlagt operation den 9. december – det var ikke en nødsituation.

Han sagde, at hun blev udskrevet fra hospitalet den 11., men begyndte at føle sig syg igen og tog tilbage til hospitalet den 15. Dér opdagede lægerne, at hun havde udviklet en alvorlig infektion.

Tyler Ford sagde, at infektionen ikke kunne holdes tilbage, og Sonya Eddy døde mandag aften.

Sonya Eddy var en fast bestanddel af "General Hospital", der startede i 2006, og var med i 543 episoder af den langvarige sæbeopera.

Foto: YouTube

Bortset fra "General Hospital", har Sonya arbejdet i branchen i årtier – startende i 1995 på "The Drew Carey Show", og fortsatte med at optræde i projekter som "Seinfeld", "Patch Adams", "Reba", "Monk, " "Joan of Arcadia", "CSI", "Glee", "Castle" og "Fresh Off The Boat."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig