Skulle giftes med sit livs kærlighed: Få timer inden brylluppet skete det utænkelige

Af: Ida Hansson

|

28/05/2023

Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe
Få timer inde brylluppet skete det værst tænkelige.

Mest læste i dag

Det skulle have været den mest lykkelige og fantastiske dag i parrets liv. Det skulle have været startskuddet på en fremtid sammen, men sådan blev det ikke.

En kommende brud fra Wisconsin, USA, døde nemlig efter at være blevet fanget i en husbrand på sin bryllupsdag, få timer før hun skulle giftes.

19-årige Paige Ruddy sov på anden etage i et hjem i Reedsburg, da lejligheden blev opslugt af flammer. Tragedien skete tirsdag omkring kl.04.

Hjemmet havde ikke røgalarmer, så Ruddy fik ikke en chance til at flygte. Hun boede i hjemmet sammen med sin forlovede og hans bedsteforældre. Det skriver Daily Mail.

Da brandfolkene ankom, ødelagde de et vindue på anden sal for at komme ind til Ruddy, som døde på hospitalet en dag senere af en hjerneblødning forårsaget af røginhalation.

"Hun var et dyrebart menneske. Der var intet ved hende, man ikke kunne lide," sagde hendes tante Holly ifølge 13 News.

Årsagen til branden er ved at blive efterforsket, men politiet formoder, at der ikke har været tale om forbrydelse.

Den kommende brud var blot timer væk fra at gifte sig med sit livs kærlighed Logan Mitchell-Carter før den tragiske hændelse.

Ruddys familie har skabt en GoFundMe, så de kan få hjælp til at dække læge- og begravelsesudgifterne.

Ruddy og hendes forlovede planlagde at flytte fra familiens hus og købe deres eget hjem.

Hendes forlovede, Logan, kan nu ikke længere se frem til at gifte sig med Ruddy. I stedet for skal han planlægge hendes begravelse.

Anbefalet til dig