Skulle have en lille pause: Pludseligt var hjertet 'ved at hoppe ud af kroppen'

Foto: Shutterstock

Der ventede manden noget af et chok.

En mand i 70’erne fra Bornholm vandt for nylig 20.210 kr. i 100 måneder på Quick skrabeloddet Quick 2021. Den samlede gevinst er på 2.021.000.

"Ja, jeg skal jo sørge for at holde mig i live i ni år," lyder det med munter mine fra den heldige vinder.

Manden, der er pensionist, køber ca. et skrabelod en gang om måneden, da han elsker den lille pause og spændingen, det giver, når man skraber felt for felt.

"Jeg havde købt to lodder denne gang. Den første var der ikke noget på, men da jeg skrabede det andet lod, kunne jeg da godt se, at det så ret godt ud. Mit hjerte var nærmest ved at hoppe ud af kroppen på mig," siger den friske vinder med et grin.

Læs også

Vinker farvel: Stor ændring for Frederik og Mary

Straks fat i familien

Den nybagte millionær fik straks fat i sin familie, der tæller en masse børn, børnebørn og oldebørn, og fik overbragt de gode nyheder.

"Jeg glæder mig virkelig til at forkæle dem. Som pensionist har man jo ikke de store penge, og jeg har aldrig været nærig. Faktisk er jeg lidt flad nu, fordi jeg allerede har givet så mange omgange efter gevinsten," lyder det.

Manden vil bruge nogle af pengene til at gå fra en trehjulet Ellert til en bedre model på fire hjul. Derudover vil han købe en autocamper, så han kan komme på lidt større eventyr – og især besøge de af hans børn, der bor på Sjælland og i Jylland.

"For sådan en ældre herre som mig, er det meget rart at have sin egen seng med. Man har vel nogle vaner, man ikke vil pådutte andre, og derudover kan jeg godt lide at have et sted jeg kan trække mig tilbage."

Manden har ikke tænkt sig at flytte fra sin toværelses lejlighed til noget større, selvom pengene nu er til det.

"Jeg er tryg her og har gode naboer, så jeg er godt tilfreds," lyder det.

Læs også

Ny anbefaling: Gælder for alle borgere

 

 

 

Læs også