Skynd dig: Sidste dag Bilka kører med vildt Lurpak-tilbud

Af: Thea Andersen

|

10/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Du skal være hurtig, hvis du vil have fingrene i det vilde tilbud på Lurpak.

Lige nu læser andre også

Hvis du er blandt dem, der kun ønsker Lurpak, når der skal smør på brødet, så skal du til at rubbe neglene.

Bilka er i øjeblikket ude med et rigtig godt tilbud, men du skal være hurtig, for tilbuddet udløber i dag, torsdag.

Tager du i Bilka har du mulighed for både at købe Lurpak - Dansk Smør samt Lurpak Smørbar til den nette sum af 12 kroner. Du må købe tre pakker til denne pris, inden du skal op og betale den almindelig stk. pris.

Det skriver Dagens.dk.

Også tilbud i Lidl

Hvis du ikke har en Bilka tæt på dig, så kan du også tage et smut i din lokale Lidl. Her kan du dog ikke få Lurpak - Dansk Smør, men udelukkende en pakke Lurpak Smørbar.

I Lidl gælder tilbuddet fra i dag torsdag til og med lørdag, og prisen er 14 kroner for en pakke. Det lader ikke til, at der er nogen begrænsning på tilbuddet, så du kan købe ligeså mange pakker, som du har lyst til.

12 kroner for en pakke Kærgården

Er det ikke nødvendigt med Lurpak, og kan du vente til i morgen, så skifter Bilka nemlig Lurpak-tilbuddet ud med tilbud på Kærgården.

De sælger både den originale Kærgården samt Kærgården Let til 12 kroner pakken. Der er begrænsning på 3 pakker pr. person, og du skal benytte dig af Bilka+ appen, hvis du vil benytte dig af tilbuddet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig