Slår pjalterne sammen med prins Joachim

28/09/2021

Christian Granhøj Skouboe

Prins Joachim i programmet prins Joachim fortæller om vores grænser. Foto: DR
Prins Joachim sendes nu på en helt særlig 'mission', hvor han skal varetage Danmarks interesser

Mest læste i dag

Nu oplyser Forsvarsministeriet, at forsvarsminister Trine Bramsen (S) rejser til Paris den 27.-28. september. Her skal ministeren deltage i et eksportfremstød for den danske forsvarsindustri i Frankrigs hovedstad Paris.

Ministeriet oplyser desuden, at Trine Bramsen får selskab af en helt særlig person, når hun skal fremme danske interesser i byernes by

"Ministeren vil i selskab med Forsvarsattache General Prins Joachim og DI-forsvar mødes med førende forsvarsvirksomheder fra Frankrig samt 23 deltagende danske virksomheder."

Flere jobs

Undervejs under besøget holder Forsvarsministeren bilateralt møde med den franske forsvarsminister Florence Parly samt den franske viceminister for veteranområdet Geneviève Darrieusecq.

Forsvarsminister Trine Bramsen mener, at en ny strategi for forsvarsindustrien vil resultere i flere jobs herhjemme

”Danmark skal stå endnu stærkere på den forsvarspolitiske scene. Danske forsvarsvirksomheder skal være på forkant på nye områder, der bare for få år siden måske ikke var relevante for Danmarks sikkerhed. Med en ny strategi for forsvarsindustrien skal vi både skabe arbejdspladser i Danmark og blive en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for vores allierede. Fremstødet i Paris er første skridt på vejen mod fremtidens forsvars,” udtaler forsvarsminister Trine Bramsen

Forsvarsministeren og erhvervsministeren lancerede regeringen nye strategi for den danske forsvarsindustri i august

KLIK HER FOR AT VENDE TILBAGE TIL FORSIDEN

Anbefalet til dig