Slår Rema 1000, Netto, 365 Discount m.fl. i pristjek: Her skal du handle ind til julen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du skal handle ind til jul i uge 49, så kan du spare masser af penge ved at handle hos en særlig kæde.

Lige nu læser andre også

I juletiden strømmer glæde og gavmildhed gennem luften, men penge forsvinder også hurtigt fra lommerne.

Årlige gaveindkøb og overdådige festligheder sætter deres præg på privatøkonomien, og det er ingen hemmelighed, at december ofte er en dyr måned for flere husstande.

Men her træder dagligvarekæder ind som julehjælpere.

Ved at tilbyde fordelagtige priser og uimodståelige tilbud forsøger de at lette byrden for forbrugerne, så julegaveshopping og festligheder ikke kun bringer glæde, men også økonomisk ro.

I den årlige priskrig inden for dansk dagligvarehandel intensiveres konkurrencen i juleperioden med absurde tilbud, der ser prisnedsættelser på op til 80 og 90 procent.

I den anledning har B.T. sat sig for at undersøge, hvem der er de allerbedste på tilbudsfronten i december måned, hvor de løbende vil opdatere danskerne på, hvor de kan få de bedste tilbud.

Første pristjek af de danske dagligvarekæders julekampagner endte med en sikker sejr til Bilka, der i uge 49 sætter samtlige andre kæder til vægs.

B.T. tjekkede i denne omgang prisen på 11 udvalgte varer, herunder smør, æbleskiver, cola, og undersøgelsen taler sig klare sprog, da Bilka var billigst på seks ud af de 11 udvalgte varer.

Andenpladsen bliver i denne uge indtaget af Rema 1000, der var billigst på to af de varer, der blev pristjekket. Undersøgelsen blev gennemført den 30. november ved at dykke ned i supermarkedernes tilbudsaviser, der gælder for uge 49, som starter mandag den 4. december.

Anbefalet til dig