Slår Rema 1000, Netto og alle andre: Her er 'Årets Supermarked 2023'

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
'Årets Supermarked 2023' er nu fundet.

Lige nu læser andre også

I den seneste tid har B.T. afholdt en konkurrence, hvor deres mange læsere har kunne stemme på de forskellige danske supermarkeder.

Efter 'indledende runde', semifinaler og finale strå det nu klart, hvilket supermarked, der trak der længste strå, og som dermed kan kalde sig vinder 'Årets Supermarked 2023'.

Rema 1000, Føtex, Netto og mange flere må nu acceptere, at det var Meny, der i sidste ende løb med sejren. Derfor har redaktionschefen for B.T. penge, Niels Philip Kjeldsen, nu overrakt beviset på sejren til Meny-butikken på Frederiksberg.

Redaktionschefen kommer også med sit bud på, hvorfor det netop var Meny, der vandt:

"I en tid hvor pris fylder rigtig, rigtig meget hos forbrugerne, har Meny formået at fastholde dyder som høj kvalitet og personlig service af fagfolk i butikkerne, samtidig med at kæden har haft prisprogrammet 'Hverdagspris' for at imødekomme pris-behovet også."

Hos Meny er tilfredsheden heller ikke til at tage fejl af, og kædedirektøren Richo Boss peger på, at det er rart at få bekræftet, at kunderne er glade for at komme i deres butikker.

Selve konkurrencen

Konkurrencen var særligt intens i semifinalen, hvor Meny stod over for Rema1000. Her hev Meny en smal sejr hjem med 52 procent af stemmerne.

I finalen mod Netto vandt Meny på mere sikker vis, da de fik hele 63 procent af stemmerne, hvilket sikrede dem prisen.

Anbefalet til dig