Slår Rema 1000, Netto og alle andre: Her er 'Årets Supermarked 2023'

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
'Årets Supermarked 2023' er nu fundet.

Mest læste i dag

I den seneste tid har B.T. afholdt en konkurrence, hvor deres mange læsere har kunne stemme på de forskellige danske supermarkeder.

Efter 'indledende runde', semifinaler og finale strå det nu klart, hvilket supermarked, der trak der længste strå, og som dermed kan kalde sig vinder 'Årets Supermarked 2023'.

Rema 1000, Føtex, Netto og mange flere må nu acceptere, at det var Meny, der i sidste ende løb med sejren. Derfor har redaktionschefen for B.T. penge, Niels Philip Kjeldsen, nu overrakt beviset på sejren til Meny-butikken på Frederiksberg.

Redaktionschefen kommer også med sit bud på, hvorfor det netop var Meny, der vandt:

"I en tid hvor pris fylder rigtig, rigtig meget hos forbrugerne, har Meny formået at fastholde dyder som høj kvalitet og personlig service af fagfolk i butikkerne, samtidig med at kæden har haft prisprogrammet 'Hverdagspris' for at imødekomme pris-behovet også."

Hos Meny er tilfredsheden heller ikke til at tage fejl af, og kædedirektøren Richo Boss peger på, at det er rart at få bekræftet, at kunderne er glade for at komme i deres butikker.

Selve konkurrencen

Konkurrencen var særligt intens i semifinalen, hvor Meny stod over for Rema1000. Her hev Meny en smal sejr hjem med 52 procent af stemmerne.

I finalen mod Netto vandt Meny på mere sikker vis, da de fik hele 63 procent af stemmerne, hvilket sikrede dem prisen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig